äR gjorde avtryck

Det var en förväntansfull Johan som åkte till Dieselverkstaden både i torsdags och fredags för att se den nya uppsättningen av äR. I tidigare uppsättningar har jag inte haft möjlighet att fullt ut se föreställningen, efersom jag suttit bakom ett piano, men denna gång kunde jag helt och fullt följa med vad som hände på scenen, det var häftigt! Föreställningen innehöll det mesta – med humor, innerlighet och tårar togs jag med på en bergochdalbana i hela känsloregistret.

Jag måste ge en eloge till alla skådespelare på scen, men även till alla ni som jobbade bakom scen, och som jag vet sliter som hästar för att få ihop allt! Tack för två jättefina föreställningar!

"Avtryck" ur äR, maj 2012

1 svar på ”äR gjorde avtryck

  1. frk. Frida Fortissima säger:

    Jag är så lycklig över samarbetet mellan dig, mig och Hanna som ledde fram till att äR finns. Så lycklig över det underbara arbete som alla inblandade har lagt ner på föreställningen. Nog lämnar den avtryck. Varje dag 🙂
    Kram, Frida (Mellström.)

    Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.