Gnussa till min första dansbandslåt!

Onsdagen den 2 april släpptes singeln ”Min utegrill” med Diamond Dogz, Sveriges första dansband med äkta ”drag”.

Helt seriöst trodde jag aldrig att det skulle hända. Att jag skulle skriva en dansbandslåt. Men när Erik var på besök i vintras och lanserade idén att vi skulle skriva en dansbandslåt till ett kommande ”plojdansband”, tänkte jag: Ähh, vad sjutton! Nu får jag släppa lite på mina inskränkta principer och göra ett försök. Dessutom kändes det som ett roligt projekt! Så vi jobbade fram en melodi, som nu har fått text av Peter Englund, ”vocalissan” i Diamond Dogz. Det blev bandets första singen, och tanker är ett fullängdsalbum senare. Men redan nu finns låten alltså på Spotify och iTunes!

Lyssna och köp!

iTunes Spotify

Webfinanser skrev om releasen: http://www.webfinanser.com/nyheter/2503513/diamond-dogz—sveriges-forsta-dansband-med-akta-drag/

Läs mer på Diamond Dogz facebooksida: www.facebook.com/diamonddogzofficial
Kolla också in www.diamonddogz.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.